Hva koster et førerkort?


Prisen på et førerkort er veldig individuelt. Alle har sine utfordringer og lærer i forskjellig tempo. Flyt trafikkskole er en av de største skolene her i området, med ca. 10 trafikklærere som står klare for å hjelpe deg på veien møt førerkort-drømmen.
Det at vi er 10 lærere gjør at vi kan kjøre mer intensivt hvis du vil ha førerkortet kjapt.
Vi kjører hovedsakelig BMW, så de fleste bilene er helt like. Grunn til at vi nevner dette er at hvis det er slik at en lærer er syk, så er det ofte vi klarer å få en annen lærer til og steppe inn og da er ikke bilen uvant.
 
Vi garanterer førerprøven din, så hvis du er uheldig å ikke består så spanderer vi leie av bil på neste prøve. Dette er veldig få på markedet som tilbyr.
Vi hadde i 2021 bare 12% stryk på førerprøver. Som er veldig lite etter at enkelte skoler har mot 50% stryk.
 
Vi har vervekampanje, har du noen du kjenner som skal ta førerkort, og du sender dem til oss sa får du og vennen din en time gratis hver.
Vi henter våre elever på lokale skoler når det er mulig.Så kommer vi til prisen på opplæringen, husk dette er veldig individuelt fra menneske til menneske. Men jeg kan love deg at vi skal gjøre dette så billig og kjapt vi klarer=)
For full oversikt over våre priser og pakker benytt knappen under.

Husk at selv om prisene varierer fra trafikkskole til trafikkskole, så er det sluttsummen som gjelder. Du må ha en lærer som er interessert og gjør den jobben som skal gjøres. Det kan vi garantere at våre lærere gjør.

Pakker og priser
Bestill opplæring