Kampanjer

VGS-PAKKEN

Kjøp markedets råeste tilbud og bli med i trekningen av flotte premier.

Alt obligatorisk klasse B for kun
kr 15 990,-

Pakken inkluderer:

Trinnvurdering x2

Sikkerhetskurs på øvingsbane

Sikkerhetskurs på vei

Leie av bil til førerprøve

TABSgo

Kampanjen gjelder for elever ved videregående skole.

Gebyrer til statens vegvesen og NAF er ikke inkludert i pakken.

Alle som kjøper VGS-pakken vil være med i trekningen av PS5, iPhone og AirPods.

Konkurransen avsluttes den 23 desember og vinnere trekkes den 24 desember 2022. 

VERVEKAMPANJE

Verv en venn og få en gratis kjøretime. 

ÅRETS JULEGAVETIPS

PAKKER


Perfekte julegaver for den som tar lappen.

Nissemors teoripakke
2500 KR
Spar kr 300
  • Trafikalt grunnkurs
  • Kurs i tiltak ved trafikkulykke og førstehjelp
  • Trafikant i mørket
Nissefars kjøretimepakke
3200 KR
  • 4 Kjøretimer (Klasse B)

10-timers pakke
7500 KR
Spar kr 500,-
  • 10 kjøretimer (klasse B)

*Gjelder vanlige kjøretimer på dagtid (før 16:30).
Kan ikke brukes på kveldstid eller i helg.

Max 1 per kunde

Usikker på hva du skal gi i gave? Gi et gavekort.  Vi har flere forskjellige design!

Beløpet bestemmer du selv.

Ønsker du å kjøpe noen av disse ta kontakt med oss på tlf: 40644064 eller send oss en epost: kontor@flyt-trafikkskole.no

VI HAR MARKEDETS BESTE DIGITALE LØSNINGER

Med TABSgo er det enkelt å knytte teori til praksis.
TABSgo er enkle og pedagogiske videoer knyttet til elevkortet og opplæringen på trinn 2, 3 og 4 for klasse B. Sammen med TABS-appen har du full kontroll på opplæring og de beste verktøyene på vei mot førerkort. 

OM OSS

Hos oss i Flyt Trafikkskole setter vi deg som elev i fokus. Det vi setter i førersetet er effektivitet og flyt i opplæringen. Hos oss skal du være trygg på at du blir prioritert og at opplæringen går så raskt, effektivt og trafikksikkert som mulig.

Flyt Trafikkskole hjelper deg å være i flyt gjennom hele trafikkopplæringen.

Å være i flyt betyr å bli så oppslukt og engasjert i det du holder på med at du glemmer både tid og sted – ja til og med deg selv.

Dette sier elevene våre om oss

Jeg tok utvidelse fra A2 til A og det var en knall tur! Jeg var rusten for sesongen og ukjent sykkel! Men det gikk smurt og fikk tips og veiledning under hele turen! Fikk tilogmed en bonus time da vi slang oss med en som skulle ha langkjøring! Tommel opp til Kenneth :) :)

Hjertine Amundsen Reinholdtsen

Knallfin gjeng og et læringsmiljø som gjorde at klasse A var i boks på første forsøk :) Takk for fine og lærerike dager på to hjul!

Anbefales på det sterkeste!

Andreas Bergundhaugen Bratlie

Utmerket kjøreskole! Super hyggelige lærere, som virkelig følger deg opp personlig og får deg til å føle deg som "en av gutta", ikke bare som en elev hos Flyt! Veldig fleksible på tider og medgjørelige karer. Har også flere forskjellige størrelser på sykler, slik at du kan kjøre med en maskin du trives på! Finnes kanskje billigere kjøreskoler der ute, men de kronene du sparer, ender du opp med å bruke på flere kjøretimer.

Kunne ikke vært mer fornøyd med Flyt!

Andreas Eriksen

Tusen takk for god opplæring, veiledning, oppbacking, og Ikke minst tålmodighet. Har blitt tatt godt vare på hele veien, så tusen takk Kenneth Bjørnstad. You are the Man 🤗. Ellers veldig hyggelige og folkelige ansatte. Ønsker du Mc-lappen så ikke nøl med å bruke Aas/ Flyt trafikkskole. Anbefales :-)

Veldig fornøyd

Anni Aarsand

Anbefaler skolen til alle, en god opplæring, dyktige og erfarne lærere, gode motorsykklene. Takker spesielt til Kenneth :) May the Force be with You og lykke til med Indian :)

Darek Boczarski

God og rask opplæring :)

Tusen takk for samarbeidet, og en spesiell takk til Espen :)

Fredrik Stømner

Har nettopp fullført lappen på klasse A. Veldig dyktige lærere som tar kjøringen på alvor og setter sikkerhet høyt, kjempe god kjøreopplæring, er absolutt å anbefale på det sterkeste hvis du skal ta førerkort.

En spesiell stor takk til Kenneth som er en kjempe god kjørelærer.

Martin Fåne

Helt herlig kjøreskole med super hyggelige lærere. God oppfølging og motiverende. Veldig ærlige og har god tilpasset opplæring til deg som tar lappen på MC. Både for de som kanskje har det litt vanskelig på sykkel pga høyden ;). Det var veldig krevende på starten pga dette, både for stans og start. De er oppmuntrende og jobber hele tiden med og få deg opp på det nivå for å vær trafikksikker.

Anbefales på det sterkeste!

Susanne Lee
Vilkår for garanti for bestått førerprøve:

Garantien gjelder for elever som har gjennomført all obligatorisk opplæring ved Flyt Trafikkskole AS. Eleven må følge tilrådning fra trafikklæreren på om målet for opplæringen er nådd for at garantien skal gjelde. Hvis eleven ikke består førerprøven så dekker vi leie av bil eller mc ved neste førerprøve. Gebyr hos Statens vegvesen må eleven dekke selv. Garantien gjelder Lillestrøm trafikkstasjon. Ny førerprøve må gjennomføres ved Lillestrøm trafikkstasjon. 

Vi kan gi denne garantien fordi vi har svært lav strykprosent og vi sørger for at eleven har nådd målet for opplæringen før en førerprøve.